flickr badge

[andreea] - View my 'catspotting' photos on Flickriver

31 dec. 2012

Doi ani cu Noël (dec 2012)

Tandru cu mine, sfios cu unii necunoscuti (cei buni) si de-a dreptul speriat de altii (ei bine da, animalele simt :-D). O iubeste pe mama, care tot vine pe la mine sa aiba grija de sugari, cat nu sunt eu acasa. Interesant este ca de tata, pe care il vede extrem de rar si pe care te-ai gandi ca nu-l prea tine minte, nu s-a ferit niciodata. Cum ziceam, animalele simt :-)
Noelușul bun, care-si iubeste familia pisiceasca si se intelege bine cu toti ceilalti, dar are o feblete pentru unchiul Tibi (desi Tibi mai degraba il tolereaza) si mereu se duce respectuos la el, cu capul plecat, ca sa fie lins pe urechi, iar cand Tibi il lasa sa stea langa el, e in al noualea cer:


Noelușul intelept si altruist, care vrea sa ma ajute si care s-a ocupat, fara exceptie, de toate generatiile de pui care mi-au trecut prin casa. Cu o rabdare infinita, i-a vegheat si i-a lasat sa faca din blana lui ce-au vrut ei :-), i-a educat, s-a jucat cu ei si le-a fost dadaca, mai ceva ca Mami, care de la o vreme cred ca a obosit, pentru ca-i evita pe pisoii foarte mici.
Noelușul pe care-l mangai si-l laud mereu, iar el toarce si inchide ochii lenes, de parc-ar zice "stiu, stiu... " :-)